2010. szeptember 16., csütörtök

1 évesre cseperedtünk

Szeptember elején 'három gyurgyalag' egyéves szülinapján nagy gondban van: no nem azt illetőleg merre húzzon el, hanem miként ünnepelhetné e kerek évfordulót úgy, hogy 'közönsége' örömére is legyen. Szilvás muffinból és ribizliléből próbáltunk ihletet meríteni, aztán arra jutottunk, köszönjük mindenkinek, aki olvasott, reméljük mind szépeket és jókat :D.


1 éves gyurgyalag "szárnyak"

A folytatás következik... :)

6 megjegyzés:

Ati,  2010. szeptember 16. 22:56  

Nagyon Boldog Évfordulót, Szülinapot kívánok NEKTEK! Reményekben, elvárásokban, beteljesülésekben, sok szépben és sikerekben hasonlóan gazdag jövőt. Akik eddig olvastunk a továbbiakban is fogunk, akik pedig még nem ismernek ezután fognak bánkódni, hogy elszalasztottak már egy évet! Minden jót. :)

k.a. photography 2010. szeptember 17. 12:09  

Gratulálok, csak így tovább!!!

Wyrusch 2010. szeptember 17. 13:55  

Én most azzal ünnepeltem, hogy kicsit visszalapoztam a bejegyzésekben, és felelevenítettem az elmúlt egy évetek eseményeit. Volt itt minden: gombák, pókok, lepkék, tücskök, bogarak, gyíkok, békák, védett és "védtelen" növények, gyönyörű mezei virágcsokrok, szitakötő násztánc, és csiga-szex :) sőt, még mackók is! Ja, és ne feledkezzünk meg a madarakról, különös tekintettel a gyurgyókra. :) Nektek köszönhetően még verset is tanultunk a gyerekekkel a Gőgös pillangóról... Nagyon sok kellemes percet szereztetek a klassz bejegyzésekkel, a gyönyörű képekkel. Köszönjük Nektek, és szívből gratulálok, várjuk a következő bejegyzéseket!

Ari,  2010. szeptember 17. 15:28  

Boldog szülinapot kívánok a blog-íroknak. Nekem is sok kellemes és tanulságos ovasmányt nyújtott ez a blog.Izgatottan várom a folytatást.

Evike,  2010. szeptember 17. 16:28  

További jó munkát, maradjon meg a lelkesedésetek. Sokat tanultam tőletek.

Gyurgyalagok 2010. szeptember 17. 17:12  

Köszönjük a sok jókívánságot és a kedves szavakat, örülünk, hogy olvasóink vagytok.

Related Posts with Thumbnails
free counters
Jelenleg

látogató olvassa a gyurgyalagokat

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP